Matematik

Vektor udfordringer

27. februar 2020 af UnicornLover - Niveau: A-niveau

Hej SP

Sidder igen her med lidt Vektor arbejde

Kan ikke finde ud af det kan I hjælpe mig?

Takker

Vedhæftet fil: 5.2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2020 af ringstedLC

Der kunne siges at:

\begin{align*} 0\leq |\vec{a}+\vec{b}| &\leq \left|\vec{a}\right |+|\vec{b}| \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2020 af StoreNord

\begin{align*} ||a|-|b||\leq |\vec{a}+\vec{b}| &\leq \left|\vec{a}\right |+|\vec{b}| \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2020 af Capion1

# 0
Overskriften antyder en udfordring.
Derfor skal du også udfordres:
Hvad gælder for a og b, hvis det andet lighedstegn ovenfor i # 1 gælder? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. marts 2020 af ringstedLC

og når vi nu er i gang: Hvad gælder for a og b, hvis det første lighedstegn i samme gælder?


Skriv et svar til: Vektor udfordringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.