Matematik

Omkreds og areal

10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Omkredsen =10
Arealet = 9,5

Er det korrekt

Svar #1
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Omkredsen =10
Arealet = 9,5
Vedhæftet fil:20200310_141327.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2020 af 101214 (Slettet)

Du har glemt at vedhæfte opgaven


Svar #3
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2020 af Moderatoren

Hvordan regner du det ud?


Svar #5
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

A = L×B
O = L+B
Ved ikke men det kom svaret til er ikke sikker kan du hjælpe og se om det er rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2020 af Moderatoren

Er omkredsen kun 2 sider?

Har du tjekket din formelsamling om hvordan du regner areal ud? Prøv at se, hvad der står der.


Svar #7
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Skal man ikke plissé alle sider sammen

Skriv et svar til: Omkreds og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.