Matematik

Model

13. marts 2020 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En model for antallet af anmeldte arbejdsulykker er givet ved: f(x) = 47295 * 0.983x 

hvor f(x) er antal anmeldte arbejdsulykker til tidspunktet x (målt i år efter 2005).

- Bestem antallet af anmeldte arbejdsulykker i 2010, og hvor mange procent falder antallet af arbejdsulykker om året ifølge modellen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll}&f(5)=47295\cdot 0.983^5 \\\\&1+r=0.983\\\\&r=-0.017=-1.7\% \end{array}


Svar #2
13. marts 2020 af Danmark2018

#1

                 \small \begin{array}{lllll}&f(5)=47295\cdot 0.983^5 \\\\&1+r=0.983\\\\&r=-0.017=-1.7\% \end{array}

Hvordan regnede du procenten ud?


Svar #3
15. marts 2020 af Danmark2018

Hvordan er den regnet ud?


Skriv et svar til: Model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.