Matematik

Fkt. af to variable - ingen løsning?

17. marts 2020 af microhexa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har den følgende opgave men sidder lidt fast med b)...

En funktion f er givet ved

f(x,y) = x2 + (y - 1)2 - 3.

a) Argumentér for, at niveaukurven f(x,y) = 6 er en cirkel.

Her har jeg omskrevet f(x,y) = 6 til cirklens ligning.

b) Bestem de værdier af k, hvor ligningen f(x,y) = k ikke har nogen løsning.

Jeg forstår ikke helt hvad der skal gælde, når der ikke er nogen løsning til f(x,y) = k. Kunne nogen hjælpe her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2020 af Soeffi


Svar #2
17. marts 2020 af microhexa (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: Fkt. af to variable - ingen løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.