Matematik

Hjælp til linjens parameterfremstilling (vektor)

17. marts 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, har disse 4 opgaver jeg ikke kan få til at hænge sammen :( Alt hjælp værdsættes!


Svar #1
17. marts 2020 af Ladora (Slettet)

Opgave:


Svar #2
17. marts 2020 af Ladora (Slettet)

^


Svar #3
17. marts 2020 af Ladora (Slettet)

^


Svar #4
17. marts 2020 af Ladora (Slettet)

Har lavet 1a, men ved ikke om den er rigtig :o


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llll}1a)\\&\begin{pmatrix} 5\\-3 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x+2\\y-3 \end{pmatrix}=0\\\\&5x-3y+19=0\\\\&3y=5x+19\\\\&y=\frac{5}{3}x+\frac{19}{3}\\\\&f(x)=\frac{5}{3}x+\frac{19}{3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2020 af mathon

Din overskrift er ikke éntydigt i overen(s)stemmelse med opgaveteksten.


Skriv et svar til: Hjælp til linjens parameterfremstilling (vektor)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.