Matematik

Cirklers skæring med linjer.

19. marts 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

En cirkels ligning er givet ved 

x2+2x+y2-4y-3=0

En linjes ligning er givet ved y= 4x

a) Bestem koordinatsættene til skæringspunkterne mellem cirklen og linjen

Hvordan løser jeg denne??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

x^2+2x+(4x)^2-4*4x-3=0\\

solve for x


Skriv et svar til: Cirklers skæring med linjer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.