Matematik

Gør rede for arealet T af Trekanten ABC

20. marts 2020 af Frexxy672c (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke gennemskue hvordan denne opgave kan forklares 

Kan Studieportalen hjælpe+?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af mathon

Brug
             \small \small \begin{array}{lllll}&T=\frac{1}{2}\cdot h\cdot g\\\\&T(x)=2x-\frac{1}{2}x^2&0<x<4\\\\&T{\, }'(x)=2-x \end{array}


Skriv et svar til: Gør rede for arealet T af Trekanten ABC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.