Matematik

Forberedelses materiale

22. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der ved hvad det her er, har aldrig set noget af det her???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2020 af janhaa

Lucas følgen er relatert til Fibonacci - tallene:

L_0+L_1=1+2=3\\ \\ L_1+L_2=1+3=4\\ \\etc...


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2020 af AMelev


L0 = 2, L1 = 1, L2 = L1 + L0 = ...,  L3 = L2 + L1 = ...

Sagt på en anden måde: Et tal i følgen er summen af de to foregående.


Skriv et svar til: Forberedelses materiale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.