Matematik

Bestem t således at de to vektorer er paralelle.

23. marts 2020 af ostehaps9688 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe? :)


Svar #1
23. marts 2020 af ostehaps9688

Det er opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Hvis determinanten af to vektorer er 0, så er vektorerne parallelle, dvs.

det( a, b) = 0.

Er determinanten forskellig fra 0, er de to vektorer ikke parallelle.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2020 af mathon

                    \small \textup{det}\left (\begin{bmatrix} t & -3\\ -2&t-5 \end{bmatrix} \right )=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2020 af mathon

                    \small \small\textup{solve}\left ( \textup{det}\left (\begin{bmatrix} t & -3\\ -2&t-5 \end{bmatrix} \right ) =0,t \right )


Skriv et svar til: Bestem t således at de to vektorer er paralelle.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.