Matematik

Funktioner

24. marts 2020 af karlharbrugforhjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er i gang med at løse opgaver i forhold til en givet funktion. Jeg har dog svært ved at aflæse  intervallerne i y-aksen og hvad den enkelte lille streg svarer til. Jeg håber der er nogen der kan hjælpe:)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2020 af ringstedLC

Den overordnede enhed,

\begin{align*} \text{enhed}_o &= 0.020-0.018=0.002 \\ \text{enhed}_u &= \frac{\text{enhed}_o}{\text{antal\,mellemrum}}=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.