Matematik

Gør prøve 2. ordens differentialligninger

27. marts 2020 af nora9000 - Niveau: B-niveau

Jeg skal gøre prøve med det her. y''=-k^2 og y=C1*sin(kt)+C2*cos(kt).

Jeg kan ikke få den til at gå op


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2020 af AMelev

2. ordens differentialligninger på B-niveau virker lidt ambitiøst, men hvis det blot drejer sig om at bestemme den 2 afledede af en funktion, er det de alm. differentialregningsregler, der skal i brug.

Bestem først y'. FS side 23 (122), (123) & (126) samt side 24 (136) & (137)
Reducér og bestem så y'' = (y')'.


Skriv et svar til: Gør prøve 2. ordens differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.