Matematik

Skalarprodukutet af K

28. marts 2020 af Elninoo - Niveau: B-niveau

Er vi ikke enige om 
k=4
k^2= 16
-8+18=8 

Skal lige være sikker


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2020 af mathon

   Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2020 af mathon

           \small \textup{solve}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} -2\\1 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} k\\k^2 \end{bmatrix} \right )=8,k \right )


Svar #4
28. marts 2020 af Elninoo

Oh skulle lige sige det var uden hjælpemidler 

Så hvordan kan du få det til =8,k? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2020 af ringstedLC

#4: Det er ikke et resultat. Uden hjælpemidler:

\begin{align*} \vec{a}\cdot \vec{b} &= 8 \\ a_1b_1+a_2b_2 &= 8 \\ -2k+k^2 &= 8 \\ k^2-2k-8 &= 0 \\ k &=\;? \end{align*}

Desværre en meget elendigt formuleret opgave...


Svar #6
28. marts 2020 af Elninoo

Oh okay takker. Det virker også meget forvirrende :/ 


Skriv et svar til: Skalarprodukutet af K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.