Matematik

renteformlen og eksponentielle udvikling

01. april 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe mig med dette spørgsmål omkring renteformlen:

Sammenlign renteformlen med den eksponentielle udvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af PeterValberg

Eksponentiel model:

f(x) = b·ax = b·(1+r)x

Renteformlen:

Kn = K0·(1+r)n

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: renteformlen og eksponentielle udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.