Matematik

Benyt vektorene til at tegne vektor

02. april 2020 af Doofe - Niveau: A-niveau

Har et problem til en aflevering, det vil være dejligt med lidt vejledning.

Opgaven er linket som fil.

Mange tak.

Vedhæftet fil: Bilag eller noget.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lllll}1.&\overrightarrow{v}=\overrightarrow{a}+2\cdot \overrightarrow{b}\\\\&\overrightarrow{v}=\begin{pmatrix} 2 \\ 3 \end{pmatrix}+2\cdot \begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 4 \\-1 \end{pmatrix} \\\\\\ 2.&\overrightarrow{w}=2\cdot \widehat{}{\overrightarrow{b}} - \overrightarrow{c}\\\\&\overrightarrow{w}=2 \cdot \begin{pmatrix} 2 \\ 1 \end{pmatrix} - \begin{pmatrix}1 \\ 0 \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} 3\\2 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #4
02. april 2020 af Doofe

Mange tak for svaret

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2020 af kingoman

#3
- Hvad hedder den formel du har brugt eller definition du har brugt til den udregning?


Skriv et svar til: Benyt vektorene til at tegne vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.