Matematik

Model

12. april 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Har lavet del a, men b og c volder mig problemer nogle der kan hjælpe.

Min første indskydelse til b ville være at indsætte 100 ind i ligningen, men det var forkert, og c har jeg ingen anelse om...? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2020 af ringstedLC

b)

\begin{align*} N' &= -0.00001 \cdot N^3+0.0051 \cdot N^2-0.005 \cdot N \\ N' &= -0.00001 \cdot 100^3+0.0051 \cdot 100^2-0.005 \cdot 100 \;,\;N=100 \\ N' &= \;? \end{align}

Når N er antallet, er N ' væksthastigheden.


Svar #2
12. april 2020 af Mie23234

#1

b)

\begin{align*} N' &= -0.00001 \cdot N^3+0.0051 \cdot N^2-0.005 \cdot N \\ N' &= -0.00001 \cdot 100^3+0.0051 \cdot 100^2-0.005 \cdot 100 \;,\;N=100 \\ N' &= \;? \end{align}

Når N er antallet, er N ' væksthastigheden.

Får b til 36 kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2020 af janhaa

.


Skriv et svar til: Model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.