Matematik

opgave med differentielligning

14. april 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej. 

Jeg forstår ikke hviken metode man ksla bruge i følgende opgave.

Jeg tænkte at når jeg ved at y_2 er 56 så har jeg beregnet at y_3 er 281. Og jeg tænkte at y_1=y_2-1=5*56-1=279?

Er det rigtigt at jeg skal skrive minus i stedet for + i differentielligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: opgave med differentielligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.