Kemi

Beregn pH

14. april 2020 af XXXX121221 - Niveau: B-niveau

Beregn pH i 0,057M NaOH

Beregn derefter pH i 0,0032 M Ba(OH)2

HJÆLP!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2020 af janhaa

pOH = -log(0,057) = 1,24

pH = 12,76

pOH = -log(0,0064) = 2,19

pH = 11,81


Svar #2
14. april 2020 af XXXX121221

Mange tak


Skriv et svar til: Beregn pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.