Matematik

Multiplikation af toleddede størrelser

16. april 2020 af sommer2004 - Niveau: 9. klasse

Sidder og arbejder med multiplikation af toleddede størrelser, men er ikke sikker på at det jeg har lavet er rigtigt, nogen der eventuelt kunne svare på om det er rigtigt (og hvis det er forkert så eventuelt hjælpe mig)?

a. (2a + b) (c + 2d) = 2ac + 4ad + bc + 2bd

b. (a + 2b) (3c + 2d) = 3ac + 2ad + 6bc + 4bd

c. (x + 3y) ( 2z + 2x) = 2xz + 2xx + 6yz + 6yx

d. 3(4y + 3) (x + 2) = 12yx + 24y + 9x + 18


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af swpply (Slettet)

Det ser meget korrekt ud. Kun én meget lille ting, man skriver som ofte produktet xx som x2 istedet.

Godt klaret, fortsæt det gode arbejde :-)


Skriv et svar til: Multiplikation af toleddede størrelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.