Matematik

Hjælp til tangenten og cirklens ligninger

16. april 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af den her opgave :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2020 af peter lind

a) brug at |CP| er cirklens radius

b) brug at CP er vinkelret på tangenten

c) CQ = -CP


Svar #3
17. april 2020 af Ladora (Slettet)

c) er jeg lidt i tvivl om


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2020 af peter lind

vektorregning giver at OQ = OC + CQ = OC - CP


Skriv et svar til: Hjælp til tangenten og cirklens ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.