Kemi

Hvordan bestemmer man stofmængden

16. april 2020 af Trojanskhest - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

jeg har følgende opgave vedhæftet. dET ER opgave C, som jeg ikke kan regne ud. ER DER en der vil hjælpe tak for det. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af janhaa

a)

Yc = ((0,005*0,01)/(0,015*0,02) = 1/6 = 0,167 

Kc = 1,6

b)

shifts to left, Yc < Kc

c)

H2 + CO2 <=> H2O + CO


Svar #2
16. april 2020 af Trojanskhest

Det er ikke det opgave c spørger om. Det er stofmængden af gasserne ved ligevægt


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2020 af janhaa

#2

Det er ikke det opgave c spørger om. Det er stofmængden af gasserne ved ligevægt

then you have a job


Svar #4
16. april 2020 af Trojanskhest

det er sjovt nok et LEKTIEFORUM, som hjælper ikke også min ven


Skriv et svar til: Hvordan bestemmer man stofmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.