Kemi

Kemi - Syrer og baser

17. april 2020 af mill2746 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe med at svare på disse spørgsmål?

1. Hvad er pH-værdien i en 0,2M opløsning af natriumhydroxid?

2. 25mL af en syre titreres til ækvivalenspunktet med 22,8mL af en 0.100M opløsning af natriumhydroxid. Hvad er koncentrationen af syren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af janhaa

1. pOH = -log(0,2) = 0,7

pH = 13,3

2: c =n/V

n = cV

25*c = 22,8*0,1

c = [HA] = 0,0912 (M)


Svar #2
17. april 2020 af mill2746 (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Kemi - Syrer og baser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.