Matematik

hjælp, jeg er den dårligste til mat...

17. april 2020 af yeetyoot (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp, jeg er den dårligste til mat...

Vedhæftet fil: Udklip studieporrtal.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2020 af mathon

a)
           når x = 0, hvad er y så?


Svar #3
17. april 2020 af yeetyoot (Slettet)

så er y 3?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2020 af mathon

Skal vi ikke blive enige om y = 4 ?

f(0) = 4


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2020 af mathon

Rykker vi op ad y-aksen til fordobling dvs y = 8,
hvor langt skal vi så ud til højre, før vi når grafen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2020 af AMelev

b) Fordoblingskonstanten T2 er den x-tilvækst, der giver en fordobling af y.
Se FS side 12 (56) inkl. figur.

Der har du x1 = 0 og y1 = 4
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. april 2020 af Soeffi

#1. 

Vedhæftet fil:1952864.png

Skriv et svar til: hjælp, jeg er den dårligste til mat...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.