Matematik

Forskrift for stykkevis lineær funktion

21. april 2020 af Nbl2410 - Niveau: B-niveau

Jeg søger hjælp til at finde forskrift for stykkevis lineær funktion : )

Har vedhæftet billede med opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} &0 \leq x \leq 35\,900&\textup{er skattefri}&\\\\\\& 35\,900 < x\leq490\,700&s(x)=x-(x-35\,900)\cdot 0.30 \\\\\\& 490\,700<x\leq 689\,300&s(x)=x-(x-35\,900)\cdot 0.30-(x-490\,700)\cdot 0.20\\\\\\& x>689\,300&s(x)=x-(x-35\,900)\cdot 0.30-(x-490\,700)\cdot 0.20-(x-689\,300)\cdot 0.05 \end{array}


Svar #2
21. april 2020 af Nbl2410

Så forskriften skal ikke samles i en?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af mathon

                Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2020 af mathon


Skriv et svar til: Forskrift for stykkevis lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.