Matematik

kvadrater

22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

kvadratet har sidelængden  2 og er inddelt i fire små kvadrater.

hvor mange kvadrater indeholder figuren ialt

hvad skal man sige


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Tegn figuren og tæl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2020 af janhaa

5


Svar #3
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvor mange kvadrater indeholder en tilsvarende figur med sidelængden 3

er det så 15


Svar #4
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Der er det store 3x3 kvadrat, 9 1x1 kvadrater og 4 2x2 kvadrater. Det får jeg til14. Har jeg overset et?


Svar #6
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

kvadratet har sidelængden 2 og er inddelt i fire små kvadrater.

hvor mange kvadrater indeholder figuren ialt

Svaret er 5 men hvordan finder man frem til det giver 5 kvadrat

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2020 af apricotx

Der er det store kvadrat (1) og de fire små (4): 1+4=5?


Svar #8
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvilken formel kan beskrive antallet af kvadrater, hvis sidelængden er n?

er det ikke 2*n


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. april 2020 af apricotx

Passer det på kvadratet i dit oprindelige spørgsmål? Passer det med kvadratet i #5?


Svar #10
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Nej er det så 4*n

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. april 2020 af apricotx

Kig lige på #9 igen.


Svar #12
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

K= n i anden + (n-1) i anden +(n-2) i anden + 1

Svar #13
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #14
22. april 2020 af Soeffi

#8.

Antal kvadrater: 12 + 22 + 32 +...+ n2 = n·(n + 1)·(2·n + 1)/6


Svar #15
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det hele tal

Svar #16
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad er svaret på spørgsmål a og b hvis vi erstatter kvadrater med rektangler

Svar #17
22. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Svar #18
23. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad er svaret på spørgsmål a og b hvis vi erstatter kvadrater med rektangler

nogle der ved det


Svar #19
23. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #20
23. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Prøv at tegne det og tæl.

Det er ikke nogen god idé, at oprette nye indlæg, hvis du synes, der går for lang tid. Det giver en masse rod i tråden, hvorfor det er sværere at besvare dit spørgsmål, fordi man skal finde rundt i en række indlæg, hvoraf mange blot er fyld. Du opnår ikke ret meget af det. På min hovedside sker der ikke andet, end at antallet af inlæg tælles op, og det ser jeg ikke. Det giver ikke hurtigere svar, men giver iritation, så nogen, der ellers ville svare, lader være.


Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.