Matematik

Eksponentiel udvikling

23. april 2020 af Najaa2001 - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg få x=b*(1-a^t) ud fra x+y=b?

Jeg har isoleret x og sat b*a^t på y's plads, men hvordan bytter "-" og "*" plads?

                        x = b - b*a^t
                       x = b*(1 - a^t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2020 af peter lind

Kom med hele opgaven ordret evt. som billedfil eller pdf fil


Svar #2
24. april 2020 af Najaa2001

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare at b bliver til 1 og gange og minus bytter plads


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2020 af peter lind

b sættes ud foran en parentes


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.