Fysik

Hubbles lov og opgave

25. april 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sådan her:

50/0= 0

70/10= 7

80/10=8

90/10=9

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af janhaa

50/0 => ikke def


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2020 af janhaa

0 / 50 = 0


Svar #3
25. april 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#2

0 / 50 = 0

Det var ikke det jeg spurgte om 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2020 af apricotx

Ikke sådan.

Du skal førstse på afstanden mellem A og hvert af punkterne.

For F får man så

Træk 0: 50 cm

Træk 1: 60 cm

Træk 2: 70 cm

Træk 3: 80 cm

osv.

så kan du udregne hastigheden

Træk 1: v=(60-50)cm/træk

Træk 2: v=(70-60)cm/træk

osv.

Til sidst finder du den gennemsnitlige hastighed for punktet.

Opgaven kan løses en del lettere, hvis man slår udregningerne sammen i en tabel i Nspire/Excel/Maple...


Skriv et svar til: Hubbles lov og opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.