Kemi

Beregning af pH

25. april 2020 af Matematik10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan ville man beregne pH-værdien i denne opgave? 

c. Beregn pH i en 0,0067 M svovlsyre (H2SO4) – vi antager at det er diprot stærk syre:

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af janhaa

[H2SO4] = 0,0134 M

pH = 4,31


Svar #2
25. april 2020 af Matematik10 (Slettet)

Hvordan får du svaret til at være 4.31?

Jeg får en pH-værdi på 1.83


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2020 af janhaa

pH = 1,87

Skriv et svar til: Beregning af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.