Matematik

Omsætning på spil

26. april 2020 af jenalg - Niveau: C-niveau

Jeg håber i kan hjælpe:

Den årlige omsætning på spil i danmark kan for perioden 2000-2004 med tilnærmelse beskrives ved modelle y=2,5*x+10,5. Hvor y er omsætningne, målt i milliarder kr., og x er antal år efter 2000

Hvad fortæller tallet 10,5 om omsætningen på spil?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af Lua13

Lineærfunktion: y=ax+b

b: en begyndelses værdi

b=10,5 milliarder kr.

dvs. at i startåret år 2000 er omsætningen 10,5 milliarder kr..


Svar #2
26. april 2020 af jenalg

Tak!


Skriv et svar til: Omsætning på spil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.