Fysik

Udledning impuls og stød

26. april 2020 af Jens2111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg sidder og læser om impuls og stød. Der er en udledning af formlen "vA+mB*vB= mA*uA+mB*uB". Problemet er at jeg ikke forstår det sidste skridt, altså hvordan man går fra "*(vB-uB)+mA*(vA-uA)=0" til "vA+mB*vB= mA*uA+mB*uB". Jeg har vedhæftet et billede med hele udledningen. Ville være rart hvis nogen lige kunne forklare præcis hvad der sker.

/Jens

Vedhæftet fil: 123.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af peter lind

Man ganger paranteserne ud og dernæst flyttet man de to led der vedrører begyndelsesfarten over på den anden side


Svar #2
26. april 2020 af Jens2111 (Slettet)

Når ja! Tak for hjælpen Peter!

Skriv et svar til: Udledning impuls og stød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.