Matematik

Udvikling i kaninpopulation

26. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe? synes den er ret svær på forhånd tak :) 

Opgave 5 (uden CAS) 
20 kaniner sættes ud på en mindre ø. Kaninpopulationen vokser med 6% pr. måned. 
-a)-Indfør passende variable, og opstil en model for udviklingen i kaninpopulationen på øen


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af janhaa

y(t)=20*1,06^t


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2020 af Soeffi

#0. Du skal tage tallene og lave en formel:

y(x) er antallet af kaniner til tiden x. Tiden måles i måneder. (Hvilken dato, som man starter fra, vides ikke.)

y(x) = 20·(1+6%)x = 20·1,06x.


Svar #3
26. april 2020 af l24 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :) 


Skriv et svar til: Udvikling i kaninpopulation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.