Kemi

Potentiometrisk titrering og beregning af pH

29. april 2020 af Susannehp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg kan ikke lige gennemskue i denne opgave hvordan jeg finder koncentrationen


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af janhaa

a)

pH ca = 4,8

[H+] = 10-4,8 M = 1,58*10-5 M

b)

pKa ved 5 ml NaOH:

PKa = 6,4


Skriv et svar til: Potentiometrisk titrering og beregning af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.