Matematik

Beregn terminsrente

29. april 2020 af yellingdog69 - Niveau: B-niveau

Hvilken terminsrente skal man forhandle sig frem til i banken, hvis man godt vil have, at en kvartårlig indbetaling på 4.000 kr. skal vokse til 60.000 kr. på 3 år?

Hvordan laver man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af peter lind

se formel 74 side 14 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

4000*(1+60.000)opløftet i 3=

Brugbart svar (1)

Svar #3
29. april 2020 af mathon

                     \small \textup{solve}\left (60\,000=4\,000\cdot \frac{(1+r)^{12}-1}{r},r \right )


Skriv et svar til: Beregn terminsrente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.