Matematik

Ekspotientel model

05. maj 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan kan jeg løse denne opgave?

Altså hvordan laver jeg en ekspotientel model på maple?

https://imgur.com/a/BzvD6li


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}\textup{Model:}&m(t) = 25\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{T_{\frac{1}{2}}}} = 25\cdot \left (\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{T_{\frac{1}{2}}}} \right )^t = 25 \cdot \left (\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{2.5}} \right )^t = 25 \cdot 0.757858^{\, t} \end{array}


Skriv et svar til: Ekspotientel model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.