Fysik

VIGTIGT!!!!!!!!!

06. maj 2020 af VIGTIGTMEDHJÆLP (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Dette er atomer i 2. hovedgruppe er det sandt eller falsk.

Disse atomer har elektroner i netop 2 skaller (sandt eller falsk)
Disse atomer har 2 elektroner i den yderste skal(sandt eller falsk)
De danner ioner ved at afgive 2 elektroner(sandt eller falsk)
De danner ioner ved at optage 6 elektroner(sandt eller falsk)
De danner ioner med ladningen - -(sandt eller falsk)
De danner ioner med ladningen + +(sandt eller falsk)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2020 af swpply (Slettet)

Prøv at begynde med at give dine egne bud og hvis du skulle komme i tvivl om nogle af disse, er du jo mere end velkommen til at skrive dinne tanker her. Så kan vi herinde læse dem og enten bekæfte dig i dine tanker eller rette dig hvor du laver en fejl.

Du lære intet ved at vi giver dig svarende. Det vil blot være en bjørnetjeneste og du bil blot stå i samme situation næste gang du bliver stillet lignede spørsmål.


Svar #2
06. maj 2020 af VIGTIGTMEDHJÆLP (Slettet)

Disse atomer har elektroner i netop 2 skaller = falsk
Disse atomer har 2 elektroner i den yderste skal= sandt 
De danner ioner ved at afgive 2 elektroner=sandt
De danner ioner ved at optage 6 elektroner= falsk)
De danner ioner med ladningen - -= falsk)
De danner ioner med ladningen + += falsk)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2020 af swpply (Slettet)

#2

Disse atomer har elektroner i netop 2 skaller = falsk
Disse atomer har 2 elektroner i den yderste skal= sandt 
De danner ioner ved at afgive 2 elektroner=sandt
De danner ioner ved at optage 6 elektroner= falsk)
De danner ioner med ladningen - -= falsk)

Disse første fem er korrekte.

#2

De danner ioner med ladningen + += falsk)

Hvis det er sandt at atomer i hovedgruppe 2 danner ioner ved at afgive 2 elektroner (spørgmål 3), så må der jo nødvendigvis gælde at disse ioner har ladning ++ eftersom at atomer har neutral ladning og hver elektron bære én negativ ladning.


Skriv et svar til: VIGTIGT!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.