Kemi

Afholder natriumhydroxidopløsningen de tyske fødevareregler

07. maj 2020 af Alisa0710 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med vedhæftet opgave? gerne til start med en reaktionsligning og metode til løsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af janhaa

NaOH + HCl => NaCl + H2O


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2020 af janhaa

C = n/V

n=C*V 

n(NaOH) = n(HCl)

[NaOH]*5 = 0,097*50

[NaOH] = 0,97 (M) < 1,0 (M)


Skriv et svar til: Afholder natriumhydroxidopløsningen de tyske fødevareregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.