Fysik

Udledning af formel for nedslagsfart?

11. maj 2020 af Stadigiskolen69 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal udlede formel for nedslagsfart som lyder: v = (Alt på denne side skal stå i kvardratsrodstegn) 2*g*h

Den er bestående af formlen for kinetisk energi og potentiel energi

Hvordan løses det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af janhaa

mgh = 0,5mv^2\\ \\ 2gh=v^2\\ v=\sqrt{2gh}


Skriv et svar til: Udledning af formel for nedslagsfart?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.