Fysik

pærens resistans ved 0 °C.

13. maj 2020 af dompo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme pærens  resistans ved 0 grader 

Vedhæftet fil: fys.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llll}& R_t=\left (0.1479\;\frac{\Omega}{C} \right )\cdot t + (31.5712\;\Omega)\\\\& R_0=\left (0.1479\;\frac{\Omega}{C} \right )\cdot 0 + \left (31.5712\;\Omega \right ) = 31.5712\;\Omega \end{array}


Skriv et svar til: pærens resistans ved 0 °C.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.