Matematik

model for indhegning - hjælp!

14. maj 2020 af Math4200 - Niveau: B-niveau

Hejsa! 

jeg ved ikke hvordan jeg skal starte, så hjælp gerne hvis du kan!

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Jones2929

b)

starter i (0, 0)

B er 8 længere henne af x - aksen. B har koordinatsættet (8, 0). x1 = 8, y1 = 0. C har koordinatsætet (8, 4). x2 = 8, y2 = 4.

Brug formel 49 i din formelsamling til at finde CB vektoren (hvis du går på STX og har STX - formelsamlingen. Det er formlen for koordinatsættet til en vektor)

Brug samme metode til \rightarrow CD, men skift informationer ud

c)

Del figuren ind i et rektangel og en trekant. Brug trekantsregning til at finde længden af den sidste side (alternativt kan du finde længden af CD vektoren, da denne også angive længden af den sidste side)


 


Skriv et svar til: model for indhegning - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.