Matematik

Ligningstyper → forskellige løsningstyper?

15. maj 2020 af BoHTX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er det rigtigt at man kan sige flg. 

1. En ligning af typen f(x) = 0, hvor f er en funktion der afhænger tal-værdier, er de mulige løsninger tal; 

2. En ligning af typen f({xj}) = 0 hvor f er funktion der afhænger af talfølger, er de mulige løsninger talfølger;

3. En ligning af typen f'(x)= f(x(t),t), hvor f' er den afledede af f, er de mulige løsninger funktioner;

Jeg ved ikke hvad den sidste ligningstype skrives generelt op - typen er differentialligninger.


Skriv et svar til: Ligningstyper → forskellige løsningstyper?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.