Matematik

areal af to trekanter

21. maj 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan skal man løse følgende opgave?

Jeg har skrevet til opgave an "Jeg aflæser på grafen at begge grafer skærer x-aksen ved 2, da y-koordinaten er 0 når x = 2 for begge funktioner."

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: areal.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2020 af janhaa

trekanter?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige det vedhæftede billede, det plejer at gøre det nemmere at hjælpe

#0 der er sket en lille "smutter" mht. overskriften til dit indlæg,
     dette har intet med trekanter at gøre XD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2020 af janhaa

A(M) = 36+66-34-62 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2020 af PeterValberg

Jeg tænker, at punktmængden M er det grønne område....

Arealet af punktmængden M kan så bestemmes som:

A_M=\int_0^2{f(x)dx}-\int_0^2{g(x)dx}

A_M=\left[F(x) \right ]_0^2-\left[G(x) \right ]_0^2

A_M=\left(F(2)-F(0) \right )-(G(2)-G(0))

A_M=\left(66-0 \right )-(-62-0)

A_M=66-(-62)

A_M=128

....skulle jeg mene....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: areal af to trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.