Matematik

Matematik problemregning: Hurtig hjælp

25. maj 2020 af Ida0000 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Nogen der kan være søde og hjælpe med denne opgave:
Billede er linket/vedhæftet.

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2020 af mathon

               \small \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} 1)&\textup{Beregn arealet af cirklen.}\\\\ 2)&\textup{Rektanglets l\ae ngde er lig med cirklens omkreds.}\\&\textup{Nu har du l\ae ngde og bredde p\aa \ rektanglet og kan}\\& \textup{beregne dets areal.} \end{array}


Svar #3
25. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Kan jeg desværre ikke forstå. Vil du evt. tage det sådan step by step. Tak.
??

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{llllr} 1)&\textup{Arealet af cirklen:}&A_{cirkel}=\frac{3.14}{4}\cdot d^2=\frac{3.14}{4}\cdot {20\;cm}^2&=&314\;cm^2 \\\\ 2)&\textup{Rektanglets l\ae ngde:}&3.14\cdot d=3.14\cdot \left ( 20\;cm \right ) = 62.8\;cm\\& \textup{Rektanglets areal:}& A_{rektangel}=\left ( 62.8\;cm \right ) \cdot \left (10\;cm \right )&=&\;\underline{628\;cm^2}\\\\3)& \textup{Marcipanbehov:}&&=&942\;cm^2 \end{array}


Svar #5
25. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Har allerede afleveret.
Men tusind tak skal du have.
Vh

Skriv et svar til: Matematik problemregning: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.