Kemi

Basiskemi Opgave 104 A - Sidder fast.

27. maj 2020 af matematikersvært10101 - Niveau: B-niveau

Ved godt der er lavet andre trådet men de laver helt om på deres reaktionskema og det forstår jeg slet ikke, men viser lige hvor langt jeg er noget. 

CH_3CH_2OH(aq) +Cr_2O_7^-2 (aq) -> CH_3CH_2COOH(aq) + Cr^3+

CH_3CH_2OH oxidatal = -4

Cr_2O_7^-2 oxidatal = -8

CH_3CH_2COOH = -5

Cr^3+ oxidatal = 3

CH_3CH_2OH får -4

Cr_2O_7^-2 får 13

Nu skal jeg afstemme ladning

Tilføje hydroner

Afstemme O og H

Tilføje H_2O

Ville sætte rigtigte meget pris hvis der nogle der hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2020 af janhaa

3CH3CH2OH + 2Cr2O72- + 16H+ → 3CH3COOH +  4(Cr)3+ + 11H2O


Svar #2
27. maj 2020 af matematikersvært10101

#1

3CH3CH2OH + 2Cr2O72- + 16H+ → 3CH3COOH +  4(Cr)3+ + 11H2O

Mangen tak for svaret! Kunne du måske opdele det i det punkter jeg har opstillet 

Nu skal jeg afstemme ladning

Tilføje hydroner

Afstemme O og H

Tilføje H_2O

Så jeg kan følge med, men endnu en gang tak for svaret :)


Skriv et svar til: Basiskemi Opgave 104 A - Sidder fast.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.