Matematik

Forklar hvorledes lineære-potensfunktioner kan udledes via differentialligninger?

02. juni 2020 af Helene03 - Niveau: B-niveau

Hej kan nogen forklare hvorledes lineære-potensfunktioner kan udledes via differentialligninger?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af peter lind

Der er ikke noget der hedder lineære-potensfunktioner.

Kom med opgaven ordret gerne som en billedfil eller pdf fil


Svar #2
02. juni 2020 af Helene03

#1 Det er en eksamenspørgsmål som siger at  forklare "hvorledes lineære-potensfunktioner kan udledes via differentialligninger

jeg tror deter den her

Inhomogene lineære førsteordens differentialligninger


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2020 af peter lind

Hvis det er lineære funktioner kan de fremkomme som løsning til en differentialligning y' = k. k er en konstant

potensfunktioner kan de fremkomme som løsning til en differentialligning y' =  k*yn er en konstant n≠-1

lineære-potensfunktioner er der ikke noget der hedder


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2020 af mathon

Der tænkes måske på den logaritmiske afbildning:

            \small \begin{array}{llll}& y=a^x\cdot b\\\\& \log(y)=\log(a)\cdot x+\log(b)\\\\ \textup{noteret:}&Y=A\cdot x+B \end{array}


Skriv et svar til: Forklar hvorledes lineære-potensfunktioner kan udledes via differentialligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.