Matematik

HURTIG HJÆLP

03. juni 2020 af Ida0000 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen se hurtig kan hjælpe med dprøgsmål

Er linket ::
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
03. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Også det her:
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2020 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Hvornår er det for sent at få hjælp? 

Og hvilke problemer har du? Hvad har du selv gjort for at svare på opgaverne?


Svar #3
03. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Det er for sent efter kl. 15.00, så der er lidt tid endnu, men der er super mange sprøgsmål.

1. sprøgsmål for står jeg overhovedet ikke. Så kan ikke gøre blget

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 1}\\& \small 2^3\cdot 3\cdot 5=120 \end{array}

             


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2020 af Moderatoren

Ved du hvad positive heltal er?

Hvad med opgave 2?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. juni 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige et af dine vedhæftede billeder

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. juni 2020 af PeterValberg

Da 2 er divisor i både 2, 4, 6, 8
og 3 er divisor i 3 og 6
kan du nøjes med at multiplicere 2, 3 og 5 (= 30)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. juni 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige det andet billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #9
03. juni 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 2}\\& \textup{Areal:}&A_{\textup{rektangel}}=\left ( x-5 \right )\cdot \left (x+5 \right )=200\\\\&& x^2-25=200\\\\&& x^2=225\quad x>0\\\\&& x=\sqrt{225}=15\\\\& \textup{Den korteste sidel\ae ngde:}&x-5=15-5=10 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. juni 2020 af PeterValberg

Du opstiller en ligning for arealet:

(x+5)(x-5)=200

ganger parenteserne ud og løser den fremkomne andengradsligning

(x+5)(x-5)=200    husk på kvadratsætningerne
x^2-25=200
x^2=225      du kan forkaste den negative løsning, da længder måles positivt
x=\sqrt{225}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.