Matematik

Areal

17. juni 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvordan finder man x og hvilken metode skal man bruge for at finde dragens areal

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textup{Pythagoras til:}\\ \textup{bestemmelse af x:}&x^2+6^2=10^2\quad x>0 \end{array}


Svar #3
17. juni 2020 af javannah5

Hvordan finder jeg dragens areal?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2020 af mathon

Find arealsummen af de 4 trekanter:

                  \small \small \begin{array}{lllll} 2\cdot \left ( \frac{1}{2}\cdot x\cdot 6 \right )+2\cdot \left ( \frac{1}{2}\cdot (2x)\cdot 6 \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.