Matematik

Sandsynlighed både mand og kvinde.

20. juli 2020 af Rasko90 - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder og repeteret MAT C stof, og kom lige til en opgave jeg ikke kan gennemskue om jeg har lavet rigtigt.

Jeg har regnet A) P(Kvinde) = 30/50 = 0,6 altså derfor 60% sandsynlighed.

b) P(K,M)= 30/50 * 20/50 = 600/2500 = 0.24 altså derfor 24% sandsynlighed.

Er dette korrekt? 

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juli 2020 af mathon

Ja.


Skriv et svar til: Sandsynlighed både mand og kvinde.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.