Matematik
Matematik
25. juli 2020 af
Lukassssssss
-
Niveau: 9. klasse
Søren køber et par bukser til 540 kr.
Prisen var sat 40 % ned.
Er det rigtigt
100 - 40 = 60
60/100 = 0,6 / 540 = 900 Kr, som er normalpris
Prisen var sat 40 % ned.
Er det rigtigt
100 - 40 = 60
60/100 = 0,6 / 540 = 900 Kr, som er normalpris
Svar #2
25. juli 2020 af ringstedLC
Bliv i den oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1968619, hvor du har fået hjælp, - også til at kontrollere dit resultat.
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
