Matematik

Mat spørgsmål?

28. juli 2020 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

50 ‰ af 20.000 = 

Når de ene '0 er med oveni de andet = 1000 eller 10000?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2020 af Moderatoren

Hvordan kommer du frem til 1000?

Hvordan kommer du frem til 10000?

Skriv dine tanker og så kan man hjælpe dig.

‰ = promille, som betyder tusindedele.


Svar #2
28. juli 2020 af Lukassssssss

Jeg kommer frem til 1000

Ved at hæve det ene 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. juli 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{llll} \frac{50}{1000} \textup{ af } 20\,000=\frac{50\cdot 20\,000}{1000}=50\cdot 20=\left (50\cdot 2 \right )\cdot10=100\cdot 10=1000 \end{array}


Skriv et svar til: Mat spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.