Fysik

Mekanisk energi

22. august 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hey, 

Jeg har følgende formel for masse. 

Jeg kan bare ikke se hvorfor denne formel for masse giver mening. Nogen der kan forklare? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. august 2020 af peter lind

Jeg må gætte på hvad de forskellige variable betyde

m masse

ρ massefylde  så er massen = massefylde*rumfang eller m= ρ*V

Det er en plade med arealet A og tykkelse Δs Så er rumfanget V = A*Δs


Skriv et svar til: Mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.