Matematik

find hastighederne

27. august 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse


nogle der kan hjælpe med nogle af opgaverne?

Vedhæftet fil: hastighed mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2020 af StoreNord

\frac{230\: kilometer}{2\: timer}=\frac{115\:kilometer }{1\: time}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2020 af AMelev

Fart=\frac{Afstand}{Tid} 
v=\frac{s}{t}\Leftrightarrow t=\frac{s}{v}\Leftrightarrow s=v\cdot t

Indsæt med enheder og be-/omregn


Skriv et svar til: find hastighederne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.